Etsitkö vuokralaista toimitilaasi Oulussa? 

TOIMITILAVUOKRAUS OULU

Toimitilojen vuokraaminen 

Kiinteistönomistaja – Suunnitteletko toimitilan vuokraamista Oulussa tai muualla Pohjois-Suomessa? PS-Toimitilojen Pekka Valkola välittää asiantuntevasti kaikentyyppiset ja -kokoiset toimitilat, olipa kyseessä sitten liiketila tai kokonainen liikerakennus, toimisto, tuotantotila tai vaikkapa tehdashalli. Toimitilavuokraus onnistuu vaivattomasti ja nopeasti. 

Löydä sopivat vuokralaiset toimitiloihisi

Sopivien vuokralaisten etsiminen itse voi olla työlästä sekä aikaa vievää puuhaa, ja jo pelkästään oikeiden kohderyhmien tavoittaminen on toisinaan haastavaa. Toimitilojen vuokraaminen kannattaakin antaa tehtäväksi ammattitaitoiselle toimitilavälittäjälle. Ammattilainen tuntee erilaiset toimitilat, näkee kohteen potentiaalin ja osaa etsiä sille oikeanlaiset vuokralaiset. Ulkoistamalla toimitilavuokrauksen säästät sekä omaa aikaasi että hermojasi. PS-Toimitilat huolehtii vuokravälityksestä puolestasi ja etsii toimistoosi, liiketilaasi tai muuhun toimitilaan luotettavat ja pitkäaikaiset käyttäjät!  

Valitse helppo tapa toimitilavuokraukseen 

Toimitilan vuokraaminen PS-Toimitilojen kautta on helppoa ja nopeaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä minulle kohteesi tekniset tiedot, kuten esimerkiksi isännöitsijän todistus. Tietojen pohjalta saat luotettavan hinta-arvion kohteen vuokratasosta, ja voimme sopia, millä hinnalla kohdetta lähdetään markkinoimaan.  

Tavoittaaksemme potentiaalisimmat vuokralaiset markkinoin toimitilojasi merkittävimmissä portaaleissa, kuten Kauppalehti.fissä, Toimitilat.fissä, Oikotie.fissä sekä tietenkin Businessoulu.fissä. Huolehdin toimitilojen esittelyistä kohteesta kiinnostuneille mahdollisille vuokralaisille sekä tarjoan asiantuntemukseni vuokralaisten valintaan ja laadin vuokrasopimuksen, kun sopivat vuokralaiset löytyvät. 

PS-Toimitilat välittää ammattitaidolla myös myytäviä toimitiloja Oulussa!

Autan mielelläni kaikissa toimitilavuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

PS-Toimitilat välittää kaikentyyppisiä toimitiloja Oulussa ja Pohjois-Suomessa:  

  • Toimistotilan vuokraus 
  • Liikekiinteistön vuokraus
  • Tehdashallin vuokraus
  • Tuotantotilan vuokraus