Oletko myymässä toimitiloja Oulussa tai muualla Pohjois-Suomessa?

TOIMITILAMYYNTI OULU

Toimitilan myynti

Haluatko myydä Oulussa tai muualla Pohjois-Suomessa sijaitsevat toimitilat vaivattomasti ja helposti? Hyödynnä toimitilan myynnissä välittäjää, joka tuntee markkina-alueen ja potentiaaliset ostajat. Toimitilavälitykseen erikoistunut kiinteistönvälittäjä Pekka Valkola välittää toimistotilat, liiketilat ja tehdashallit tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.  

Valitse välittäjä, joka saa kohteestasi parhaan mahdollisen hinnan

Toimitilan myynti voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Siksi myyntiin kannattaa valita alaan erikoistunut, kokenut välittäjä. PS-Toimitilojen avulla saat liike- tai toimistokiinteistöstäsi parhaan mahdollisen hinnan. Toimitilavälittäjänä autan sinua kaikissa toimitilan myynnin vaiheissa hinta-arviosta kauppojen syntymiseen saakka, hyvää välitystapaa noudattaen tietenkin!  

Valitse mutkaton tapa toimitilamyyntiin

PS-Toimitilojen avulla toimitilavälitys on turvallista ja tehokasta. Saat luotettavan hinta-arvion kohteen myyntihinnasta, ja teemme toimeksiantosopimuksen myynnin aloittamisesta. Markkinoin toimitiloja tehokkaasti kaikissa suosituimmissa portaaleissa, kuten Kauppalehti.fissä, Toimitilat.fissä, Oikotie.fissä sekä tietenkin Businessoulu.fissä.  

Hyödynnän kohdennetussa markkinoinnissa tietenkin myös kattavaa yhteistyöverkostoani Oulussa ja muualla Pohjois-Suomessa. Huolehdin kaikista käytännön asioista näyttöjen järjestämisestä ostotarjousten koordinointiin ja kaupan järjestämiseen saakka, ja voit huoletta odottaa, että sopiva ostotarjous syntyy.  

Etsitkö toimitilavälittäjää Oulun seudulla?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteellesi järkevin markkinointi- ja myyntisuunnitelma.