Kokemus ja markkina-alueen tuntemus ovat valttia toimitilavälityksessä

TOIMITILAVÄLITTÄJÄ OULU

Toimitilavälittäjä ja yrittäjä Pekka Valkola  

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä toimitilavälityksen parissa jo jo reilut 10 vuottaja ja olen tehnyt myös koko työurani, reilut 40 vuotta asiakaspalvelun parissa, joten tiedän, mistä tässä on kysymys. Luottamus, luonnollisuus ja avoimuus ovat avaintekijät hyvään ja antoisaan yhteistyöhön.  

Haluan tarjota asiakkailleni miellyttävän välitysprosessin, joka sujuu jouhevasti alusta loppuun saakka, parasta mahdollista lopputulosta unohtamatta. Tyytyväiset asiakkaat ovat aina tärkein tavoitteeni, ja siksi teen työtäni tinkimättömällä asenteella, suoraselkäisesti, avoimesti ja asiakkaitani joustavasti palvellen. Minulle on tärkeää olla helposti lähestyttävä toimitilavälittäjä, jonka kanssa yhteinen sävel löytyy helposti.  

Toimitilavälityksen suuria kulmakiviä ovat tietenkin myös oman markkina-alueen sekä itse markkinan tunteminen. Voin väittää hyvällä omallatunnolla, että nämä asiat ovat minun vahvuuksiani. Autan mielelläni sinua pääsemään parhaaseen lopputulokseen, oli kyseessä sitten toimitilan myynti, toimitilan vuokraaminen tai mahdollinen kehityshanke. 

Toimitilavälittäjäsi Oulussa

Olen toiminut toimitilavälittäjänä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella reilut 10 vuotta, joten tunnen markkina-alueen paremmin kuin omat taskuni.  

Erinomaisen aluetuntemukseni, pitkän linjan kokemukseni, laajan yhteistyöverkostoni ja tavoitteellisen tekemisen ansiosta löydän varmasti parhaat keinot markkinoida myös sinun toimitilojasi alueella. Paikallisena yrittäjänä haluan tietenkin pitää omieni puolta – mm. Oulun keskustaan pitää saada lisää asukkaita 20.000-30.000. Tämä turvaa parhaiten keskustan kivijalkamyymälöiden toiminnan.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos suunnittelet toimitilojesi vuokraamista tai myymistä tai kaipaat apua toimitilojesi kehittämiseen!