Kokemus ja markkina-alueen tuntemus ovat valttia toimitilavälityksessä

TOIMITILAVÄLITTÄJÄ OULU

Toimitilavälittäjä ja yrittäjä Pekka Valkola  

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä toimitilavälityksen parissa jo useita vuosia ja tehnyt koko työurani, reilut 40 vuotta asiakaspalvelun parissa, joten tiedän, mistä siinä on kysymys. Luottamus, luonnollisuus ja avoimuus ovat avaintekijät hyvään ja antoisaan yhteistyöhön.  

Haluan tarjota asiakkailleni miellyttävän välitysprosessin, joka sujuu jouhevasti alusta loppuun saakka, parasta mahdollista lopputulosta unohtamatta. Tyytyväiset asiakkaat ovat aina tärkein tavoitteeni, ja siksi teen työtäni tinkimättömällä asenteella, suoraselkäisesti, avoimesti ja asiakkaitani joustavasti palvellen. Minulle on tärkeää olla helposti lähestyttävä toimitilavälittäjä, jonka kanssa yhteinen sävel löytyy helposti.  

Toimitilavälityksen suuria kulmakiviä ovat tietenkin myös oman markkina-alueen sekä itse markkinan tunteminen. Voin väittää hyvällä omallatunnolla, että nämä asiat ovat minun vahvuuksiani. Autan mielelläni sinua pääsemään parhaaseen lopputulokseen, oli kyseessä sitten toimitilan myynti, toimitilan vuokraaminen tai mahdollinen kehityshanke. 

Toimitilavälittäjäsi Oulussa

Olen jo vuosia työskennellyt toimitilavälittäjänä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella ja tunnen markkina-alueen paremmin kuin omat taskuni.  

Erinomaisen aluetuntemukseni, pitkän linjan kokemukseni, laajan yhteistyöverkostoni ja tavoitteellisen tekemisen ansiosta löydän varmasti parhaat keinot markkinoida myös sinun toimitilojasi alueella. Paikallisena yrittäjänä haluan tietenkin pitää omieni puolta – Oulun keskustan pitää kehittyä! 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos suunnittelet toimitilojesi vuokraamista tai myymistä tai kaipaat apua toimitilojesi kehittämiseen!